Аз съм за бензина-не си представям 155 с дизелов двигател,харесва ми звука на мотора,разхода е добре,при нормално градско каране ми дава около 10 лятото и около 11 зимата на 100км,все още с 10 лв минавам 50 км.За 2.0 незнам как е,но и 1.7 и 1.8 са пъргави мотори.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 155 Бензин или дизел?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gallena Покажи съобщениеИ двулитровия не се оплаква от липса на пъргавинашестаците и турбините не се коментират
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
и аз съм мерил колата!!, мнението е като на Ники 1280 килца155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеМойта по италянския талон мисля че беше 1340 кила
Comment
-
е разлика там 50 60 кила не са от значение моооооже да има повечко кит!!!!!!155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Според мен е без значение дизел или бензин, зависи кой с какви пари разполага. Двигателите са предостатъчно надеждни и бензинови и дизелови. Аз лично не обичам дизелови машини, ето защо:
1. - Скъпа поддържка, особено на VM агрегат
+ При добри грижи на собственика - отличен мотор
2. - Отвратително лошо качество на нафтата в БГ
- Невероятно слаб бензин в БГ
3. Заради 1. и 2. карам бензинов 8V мотор на газ. Като ще е гарга да е рошава, поне не е прекалено скъпо гориво. А иначе за вървежа на газ, няма да коментирам.
4. Разбира се че не задължавам никой с моето мнение.
Поздрав!Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Колегата си е прав...от извесно време карам 155 1.9тд и от разход на гориво немога да се оплача чесно казано...смесения й разход е между 5.8 и 6.5 литра на 100км.Ако това е много...????,а колкото до това дали ще е бензинова или дизелова зависи от това на какво ще случи!Важното е да е горе долу потдържана!Успех в търсенеето!!!
Comment
-
Аз пък имам и бензин и дизел
Бензина си е краста,ръмжи,върви повече,пълни душата с две думи.Няма по-голям кеф,да тръгнеш да изпреварваш с 90,пускаш мигача,изключваш пета,междинна газ,трета - леко подаваш газ за да не лашкаш скоростите и полуоските,леко наемаш......и педала в подаи както казваше един колега след 4500 об/мин. двигателя реве на страх
говоря за 2.0 8-клапановите (16-ките ревът от шубе,да не хвръкне някоя биела)
Дизела е по-кротък двигател,по-икономичен и по-евтин за подръжка!!!!!(маслен,въздушен и горивен + масло R.O.W.E 15/40 SS 78лева като си ги сменям сам.На бензина за тия пари немога само маслото да му купя (ама пък го сменям на 15 000).За нафтата има много хубави добавки които подобряват ефекта на петмеза,който ни продават за дизел.Ако имаш нерви,сменяш скоростите на 2000 обр/мин,разхода е доста приличен!!!!Климатика по-малко "спъва" двигателя,изобщо дизела ми легна много на сърцето
Хора и вкусове всякакви + мохабета за кучето което каквото там беше казало и накрая си лизнало и под опашката
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеи както казваше един колега след 4500 об/мин. двигателя реве на страхговоря за 2.0 8-клапановите (16-ките ревът от шубе,да не хвръкне някоя биела)
Хора и вкусове всякакви + мохабета за кучето което каквото там беше казало и накрая си лизнало и под опашкатаТия каде са гледани и обслужвани на време - нямат страх от високите обороти.
Аз лично всекидневно си вкарвам моя 16в гроб над 7000 оборота...То не беха всяка вечер гонки, то не беха магистрални приключения, писти - Серес, Калояново...
Еб*хти, ако беше толкоз кекав тоя 16в матор, до сега да беше родил 5 пъти....
Нено колко пъти го остави без масло и го кара на писта пак тоя "страхливия" 16в и не е родил...
Иначе за кучето и опашката съм съгласенЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКолега уморените 16ки ревът от шубеТия каде са гледани и обслужвани на време - нямат страх от високите обороти.
Аз лично всекидневно си вкарвам моя 16в гроб над 7000 оборота...То не беха всяка вечер гонки, то не беха магистрални приключения, писти - Серес, Калояново...
Еб*хти, ако беше толкоз кекав тоя 16в матор, до сега да беше родил 5 пъти....
Нено колко пъти го остави без масло и го кара на писта пак тоя "страхливия" 16в и не е родил...
Иначе за кучето и опашката съм съгласен
Еййй,дума недавате да се каже за тия 16-ки брей!!!!!!
Майтапа настрана,ама нито искам да се заяждам,нито пък да се бъзикам с някой,всичко е в кръга на шегата и добрия тон.В една друга тема за Алфи със задно пак пуснах мухата 8 - 16 клапанови и всички вкупом ми скочиха на нож.
На мен ми остава да гледам американски тунинг на 8 клапановите двигатели и да чакам момента в който някой ще се престраши да пробва и с 16-ки
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение....
Например в холандския форум на 55ците, хората там явно са доста заблудени, по-разпространения мотор е 2.0 16 и има един куп проекти, подготвени за писта - валове, окачване и какво ли още не.....sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
Говорете си вие. Докато не се сблъскате на живо със зловеща тракачка за няколко години нищо не знаете. Това е мотор със собствено мнение, когато иска върви когато не иска е кат магаре. И повечето му проблеми идват от нещата около него ама пък той е много зависим от тяхAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
Comment